NAPTÁR  

Figyelem új időpontok! Következő alapképzésünk 2020 április végén indul! A tanfolyamra korlátozott számban még van hely. Bővebb információért kérjük
tovább...
Bowen Alkalmazók számára! 2020 április végén John Wilks, továbbá június végén Georgi Ilchev - BBD kurzusa, ősszel pedig Ron Phelan Állkapocsízületi diszf
tovább...

Egy nyakfájás és hátterei

72 éves nő, kissé telt, optimista alkat, viszont a férje kísérte, mert nehezen tud járni. Régóta fennálló nyaki fájdalommal él, mivel az orvosa azt mondta, hogy ezzel már együtt kell élnie. Hiszen csontritkulása van.
Egy régi kliensem javasolta, hogy keressen meg. Férje elkísérte, ő kifejtette, hogy nem hisz ebben, de a feleségéért megteszi, hogy elhozza. Mivel dagad a lába és a bokája, fáj a háta is, ezért keveset mozog. De leginkább a nyakfájdalma miatt jött el.
Tartása: S alakú gerinc, X láb, bütykök, vállai előre esnek, hajlott háti szakasz, derék részen élég erős extenzió.
Keveset mozog, húst eszik nem kávézik, kevés vizet fogyaszt. Alvása nem jó. A tejet nem szereti.
Gyógyszert fogyaszt: vérnyomásra, koleszterinre, csontritkulásra.
Operáció: kb. 30 éve méh eltávolítás, 40 éve epekő műtét, jobb kéz alagút szindróma, a balt most akarták műteni, de nem engedte.
Allergiája nincs. Balesete nem volt.
Panasz: Alvászavar, nyaki fájdalom hát fájdalom, kéztő probléma, lábai fájnak, dagadnak, boka is dagad, haja hullik.
A panaszát kezelték elektromos kezeléssel. Nem lett jobban.
Első alkalommal mindössze 2 fogást csináltam és vártam 10 percet. 10 perc után közölta, hogy hányingere van, így kezelést itt befejeztem. Kértem hogy konzultáljon az orvosával, és figyeljék az esetleges gyógyszerigény változást. Javasoltam, hogy szedjen C vitamint, igyon vizet, kis mennyiségeket, de rendszeresen, és ha tud sétáljon.
Kértem hívjon, ha bármi gondja lenne. 3 nap után felhívott, hogy nem fáj a nyaka, és jobb a közérzete. Folytattuk a kezelést. Eddig 3 kezelést kapott. Meglepődtem, hogy csak egy fogást bírt el az első alakalommal. Viszont az eredmény csodálatos volt!
A 2 kezelésnél 4 fogást bírt el a teste két hosszabb szünet mellett ( 10 percek). Ezzel jól elbodogult a szervezete, ellazult tőle és és könnyebb volt a mozgása. Folytatjuk a kezelést hetente.
Férje boldog, hogy élettelibb lett a neje. Azt mondta: mégiscsak van ebben valami! 🙂

Beküldte Osváth Julianna – Bowen Alkalmazó