NAPTÁR  

Figyelem új időpontok! Következő alapképzésünk 2020 április végén indul! A tanfolyamra korlátozott számban még van hely. Bővebb információért kérjük
tovább...
Bowen Alkalmazók számára! 2020 április végén John Wilks, továbbá június végén Georgi Ilchev - BBD kurzusa, ősszel pedig Ron Phelan Állkapocsízületi diszf
tovább...

Egy rokon válla

Kliens: Egy 55 éves családtag
Vékony nő, egyenes tartással, fitt, átlagos stresszekkel. Tartása egyenes, a két válla között kicsi különbség, a jobb válla kicsit lejjebb áll. Nem mozog rendszeresen. Átlagos étkezés, kicsit keveset iszik. Az elmúlt 25 évben nem volt beavatkozás, cukor problémája van.

Panasz: Beállt a jobb válla. Hónapok alatt jutott el odáig, hogy a kezét, karját már nem tudta felemelni, gyakorlatilag használni is alig, a vállmozgása teljesen beszűkült. Jobb kezes lévén komoly kihívásokkal nézett szembe otthon is, és a munkahelyén is.

Kezelés: Vállkezeléseket végeztem, hármat. Akkor kezeltem, amikor épp találkoztunk, így a kezelések között 4-6 hét is eltelt – normál módon hetente szoktunk kezelni. Az első kezelés után jobban lett a válla, a harmadik után teljesen elmúlt a fájdalom, elmúlt a beszűkült mozgás. Ennek három éve, azóta sem fáj a válla.

Beküldte Lajkó Tamáas – Bowen Alkalmazó