Loading...
Figyelem új időpontok! Következő alaptanfolyamunk 2017 szeptember elején indul! Bővebb információért kérjük érdeklődjön a tanfolyamszervezőnél!

tovább...
Bowen Alkalmazók számára! Augusztusban Testolvasás illetve Tensegrity és Bowen kurzus sorozat kezdődik! Október végén Louise Tremblay tanfolyama!!!
Minden
tovább...

Jelentkezés alapképzésre (Modul 1-7)

Minden mező kitöltése kötelező!

Családi név
Keresztnév
Email cím
Telefon/mobil
Ország
Irányítószám
Város
Utca/házszám
A következö szemináriumra szeretnék jeletkezni:
Kezdődátum

Telefonszámomat autós/utas kapcsolat végett nyilvánossá teszem más résztvevők számára.
igennem

Kérjük hozzon magával könnyű és kényelmes ruházatot, 1 lepedőt, 1 plédet, illetve papucsot vagy vastag zoknit.
A szeminárium 9:30‐kor kezdődik és 17:30‐ig tart.

Tisztelt Jelentkező!
Jelentkezésével Ön elfogadja és vállalja, hogy az Alaptanfolyam Modul 1-7 előre megbeszélt és lekötött oktatási napjain részt vesz, valamint elfogadja az alábbi részvételi feltételeket.

 • A teljes Alaptanfolyam díja összesen 1200 € amely magában foglalja a munkafüzeteket, és amely tanfolyamonként részletekben fizethető.
 • A jelentkezési lap mellé várjuk motivációs levelét. A részvételi hely ezen jelentkezés kitöltésével, a motivációs levél pozitív elbírálásával illetve a részvételi díj/előleg befizetésével válik biztosítottá.
 • A részvételi létszám minőségi okoknál fogva korlátozott, ezért sztornózni kizárólag írásban lehet.
 • Önnek lehetősége van a kurzus minden indok nélküli lemondására ha ezt az adott kurzus kezdési ideje előtt legalább harminc nappal megteszi
 • Abban az esetben ha ez kevesebb mint harminc nappal, de legalább két héttel a kurzus kezdési ideje előtt megtörténik, a tandíjat visszatérítjük 30€ kezelési költség levonása mellett
 • A kurzus kezdése előtt két héten belül történő sztornó 50%‐os levonással jár.
 • Az egy héten belüli sztornó esetén tandíjat nem fizetünk vissza (de az itt befizetett összeg feljogosítja Önt, hogy a következő részvételi lehetőségen mint ismétlő, azaz 50% árengedmény mellett vegyen részt!)
 • Megüresedett helyére ajánlhat egy másik részvevőt maga helyett, így kerülve el a financiális veszteséget.
 • Hirtelen bekövetkezett nyomós okok esetén pl. súlyos betegség, baleset, a teljes összeget visszatérítjük, viszont kérjük az orvosi lelet és/vagy igazolás bemutatását. Ez esetben elnézünk a kezelési költség levonásától is.
 • A kurzus ideje alatt cselekedeteimért teljes felelősséget vállalok, továbbá kijelentem hogy testileg és szellemileg egészséges vagyok és hogy a szeminárium vezetője, illetve résztvevő társaim hozzám érhetnek a demonstrációk során.

A rendező fél fenntartja a jogot, hogy

 • adott és indokolt esetben a szeminárium helyszínét megváltoztassa, illetve a szemináriumot lemondja.
 • ha a minimális részvételi létszám nem éri el a 6 főt, a rendező fél 1 héttel a kezdés előtt lemondhatja a kurzus megtartását. Clausa: Mindkét fenti esetben megegyezés szerint, vagy minden befizetett tandíjat visszatérítünk Önnek, vagy a következő időpontig a díjat továbbra is megtartva, biztosítjuk az Ön részvételi helyét.
 • résztvevővel alkalmatlansága esetén egyeztessen és adott esetben eltanácsolja a képzés folytatásától.

A jelentkezési feltételeket megértettem és azokat elfogadom.