Loading...
Figyelem új időpontok! Következő alaptanfolyamunk 2018 május elején indul! Bővebb információért kérjük érdeklődjön az info@bowen.hu címen!

tovább...
Bowen Alkalmazók számára! 2018 áprilisban ismét Robyn Wood - Szélhűdés, május elején Modul 11/12, július elején Georgi Ilchev - Bowen Body Decoding, tovább
tovább...

Jelentkezés továbbképzésre

Minden mező kitöltése kötelező!

Családi név
Keresztnév
Email cím
Telefon/mobil
Ország
Irányítószám
Város
Utca/házszám
A következö szemináriumra szeretnék jeletkezni:
Kezdődátum
Képzés megnevezése

Telefonszámomat autós/utas kapcsolat végett nyilvánossá teszem más résztvevők számára.
igennem

Kérjük hozzon magával könnyű és kényelmes ruházatot, 1 lepedőt, 1 plédet, illetve papucsot vagy vastag zoknit.
A szeminárium 9:30‐kor kezdődik és 17:30‐ig tart.

Jelentkezési feltételek:

A részvételi létszám minőségi okoknál fogva korlátozott.
A részvételi hely ezen jelentkezés elküldésével, a díjfizetés módjának és számlaigényének tisztázásával válik biztosítottá.
Sztornózni kizárólag írásban lehet. Abban az esetben ha ez legalább két héttel a kurzus kezdési ideje előtt megtörténik, a tandíjat visszatérítjük 10 000,‐ HUF kezelési költség levonása mellett.
A kurzus kezdése előtt két héten belül történő sztornó 50%‐os levonással jár és az egy héten belüli sztornó esetén tandíjat nem fizetünk vissza. Magától értetődő, hogy így megüresedett helyére ajánlhat egy másik részvevőt maga helyett, így kerülve el a financiális veszteséget. Hirtelen bekövetkezett nyomós okok esetén pl. súlyos betegség, baleset, a teljes összeget visszatérítjük, viszont kérjük az orvosi lelet és/vagy igazolás bemutatását.
Ez esetben elnézünk a kezelési költség levonásától is.
A rendező fél fenntartja a jogot, hogy adott és indokolt esetben a szeminárium helyszínét megváltoztassa, illetve a szemináriumot lemondja.
Ha a minimális részvételi létszám nem éri el a 6 főt, a rendező fél 1 héttel a kezdés előtt lemondhatja a kurzus megtartását.
Mindkét esetben megegyezés szerint, vagy minden befizetett tandíjat visszatérítünk Önhöz, vagy a következő időpontig a díjat továbbra is megtartva, biztosítjuk az Ön részvételi helyét.
A kurzus ideje alatt cselekedeteimért teljes felelősséget vállalok, továbbá kijelentem hogy testileg és szellemileg egészséges vagyok és hogy a szeminárium vezetője, illetve résztvevő társaim hozzám érhetnek a demonstrációk során.

A jelentkezési feltételeket megértettem és azokat elfogadom.