Loading...
Figyelem új időpontok! Következő alaptanfolyamunk 2017 szeptember elején indul! Bővebb információért kérjük érdeklődjön a tanfolyamszervezőnél!

tovább...
Bowen Alkalmazók számára! Augusztusban Testolvasás illetve Tensegrity és Bowen kurzus sorozat kezdődik! Október végén Louise Tremblay tanfolyama!!!
Minden
tovább...

Jelentkezés továbbképzésre

Minden mező kitöltése kötelező!

Családi név
Keresztnév
Email cím
Telefon/mobil
Ország
Irányítószám
Város
Utca/házszám
A következö szemináriumra szeretnék jeletkezni:
Kezdődátum
Képzés megnevezése

Telefonszámomat autós/utas kapcsolat végett nyilvánossá teszem más résztvevők számára.
igennem

Kérjük hozzon magával könnyű és kényelmes ruházatot, 1 lepedőt, 1 plédet, illetve papucsot vagy vastag zoknit.
A szeminárium 9:30‐kor kezdődik és 17:30‐ig tart.

Jelentkezési feltételek:

A részvételi létszám minőségi okoknál fogva korlátozott.
A részvételi hely ezen jelentkezés illetve a részvételi díj/előleg befizetésével válik biztosítottá.
Sztornózni kizárólag írásban lehet. Abban az esetben ha ez legalább két héttel a kurzus kezdési ideje előtt megtörténik, a tandíjat visszatérítjük 10 000,‐ HUF kezelési költség levonása mellett.
A kurzus kezdése előtt két héten belül történő sztornó 50%‐os levonással jár és az egy héten belüli sztornó esetén tandíjat nem fizetünk vissza. Magától értetődő, hogy így megüresedett helyére ajánlhat egy másik részvevőt maga helyett, így kerülve el a financiális veszteséget. Hirtelen bekövetkezett nyomós okok esetén pl. súlyos betegség, baleset, a teljes összeget visszatérítjük, viszont kérjük az orvosi lelet és/vagy igazolás bemutatását.
Ez esetben elnézünk a kezelési költség levonásától is.
A rendező fél fenntartja a jogot, hogy adott és indokolt esetben a szeminárium helyszínét megváltoztassa, illetve a szemináriumot lemondja.
Ha a minimális részvételi létszám nem éri el a 6 főt, a rendező fél 1 héttel a kezdés előtt lemondhatja a kurzus megtartását.
Mindkét esetben megegyezés szerint, vagy minden befizetett tandíjat visszatérítünk Önhöz, vagy a következő időpontig a díjat továbbra is megtartva, biztosítjuk az Ön részvételi helyét.
A kurzus ideje alatt cselekedeteimért teljes felelősséget vállalok, továbbá kijelentem hogy testileg és szellemileg egészséges vagyok és hogy a szeminárium vezetője, illetve résztvevő társaim hozzám érhetnek a demonstrációk során.

A jelentkezési feltételeket megértettem és azokat elfogadom.