NAPTÁR  

Figyelem új időpontok! Következő alapképzésünk 2020 április végén indul! A tanfolyamra korlátozott számban még van hely. Bővebb információért kérjük
tovább...
Bowen Alkalmazók számára! 2020 április végén John Wilks, továbbá június végén Georgi Ilchev - BBD kurzusa, ősszel pedig Ron Phelan Állkapocsízületi diszf
tovább...

Kézzsibbadás

Kliens: 55 éves hölgy
Feszültség látható rajta, de alapvetően pozitív és nyugodt személyiség. Vállai és feje kissé előre áll, lábfejei kissé kifelé fordulnak, de kiegyensúlyozott a teste, karjait és fejét kis kötöttséggel, de fájdalommentesen tudja mozgatni. Hetente egyszer intimtornára jár, rendszeresen biciklizik, 5-10 kilométereket Átlagosan étkezik, viszont kevés vizet iszik. Nem fogyaszt alkoholt, nem dohányzik.

Egészségügyi előzmények: 10 éven belül nőgyógyászati műtéten esett át, kb. 25 éve volt gerincsérve, de nem operálták meg.

Panasz: 4 hete mindkét kézfeje zsibbad. Először éjjel zsibbadt csak, de most már napközben is.

Kezelés: A hölgyön váll és kar kezeléseket végeztem, a protokoll szerint az első két kezelést egy hét különbséggel, majd a harmadikat egy hónap múlva. A harmadik kezelés után tünetmentes lett.

Az elmúlt 3 évben többször találkoztam vele, illetve lazító – emlékeztető kezelésre eljött hozzám, de az eredmény tartósnak bizonyult, azóta sem tért vissza a kézzsibbadás.

Beküldte Lajkó Tamás – Bowen Alkalmazó