NAPTÁR  

Figyelem új időpontok! Következő alapképzésünk 2020 április végén indul! A tanfolyamra korlátozott számban még van hely. Bővebb információért kérjük
tovább...
Bowen Alkalmazók számára! 2020 április végén John Wilks, továbbá június végén Georgi Ilchev - BBD kurzusa, ősszel pedig Ron Phelan Állkapocsízületi diszf
tovább...

Migrénes fejfájás

Kliens: 16 éves lány
Jó kedélyű, vékony, fitt, sportos. Tele képzelt és valós iskolai és családi stresszekkel.
Tartása egyenes, de a feje kissé előre áll. Jobb lábfeje enyhén kijjebb fordul. Rendszeresen sportol, fut, tornászik. Egészségesen és változatosan étkezik, nem dohányzik, alig fogyaszt alkoholt, viszont kevés vizet, folyadékot iszik. Nem áll semmiféle kezelés alatt, gyógyszert nem szed. Nem volt balesete, súlyosabb betegsége.
Egy szubjektív megjegyzés: A lánynak igen érzékeny idegrendszere van, hajlamos a gyors hangulatváltozásokra, hirtelen döntésekre.

Panasz: Az elmúlt 3 napban erős fejfájása volt, migrénje. Zavarta a fény, az erős hangok, a nyugalom és a csendes félhomály segített csak. A fejfájás csillapító sem segített. Nyomott arckifejezés, gyengeség, karikás szem volt még megfigyelhető.
Régi ismerősről van szó, aki nem kezelésre jött, hanem családi eseményre, azonban felmerült a lehetőség, hogy segíthetek neki.

Kezelés: A tarkóján végeztem el egy-egy mozdulatot a jobb és baloldalon. Ez a mozdulat azon kívül, hogy a nyak-fej izomrendszerén elvégezve a helyi struktúrára hat, a teljes szervezetre is kihat, tisztulási folyamatokat beindítva.
A hatás és a gyorsasága engem is meglepett: 5 másodperc múlva kihúzta és elkiáltotta magát: Elmúlt! 1 perc múlva feltisztultak a karikák a szeme alól, és teljesen jól volt!
Nem is tért vissza a fejfájása egész nap, és azóta sem volt migrén jellegű fejfájása.

Beküldte Lajkó Tamás – Bowen Alkalmazó